VAD SÄGER EXPERTERNA

SwimCount ™ Spermatest innebär en revolution för tidig diagnos av manlig infertilitet, vilket vi måste komma ihåg är orsaken till 40% av infertilitetsproblemen. Ytterligare 40% beror på kvinnor och de återstående 20% av okända skäl. Vi får inte underskatta vikten av den manliga faktorn i reproduktionen och därför är ett test som detta, som gör det möjligt för män att få en tidig diagnos med hög tillförlitlighet i sitt eget hem, ett genombrott, förklarar han och betonar vidare ”att hög ålder också är en faktor som påverkar manlig fertilitet”.

”SwimCount ™ SpermCare Kosttillskott passar mycket bra med SwimCount ™ Spermatest när en man vill förbättra sin spermiekvalitet. Det är inte ett läkemedel utan ett näringstillskott som kan användas tillsammans med en normal diet. Därför har mannen själv  förmågan att påverka resultatet med stödjande livsstilsval. SwimCount ™ SpermCare är alltså ett mycket bra tillägg eftersom det tar minst 10-12 veckor (90 dagar) för en man att producera nya spermier i kroppen. Det är min professionella åsikt att SwimCount ™ SpermCare, förutom en förändrad livsstil, kan förbättra chanserna för bättre spermaproduktion för att göra en kvinna gravid på ett naturligt sätt.

IVF Research Supervisor Dr. Marcos Meseguer Escrivá, Fertility Clinic IVI, Valencia, Spanien

 

Nya Zeeland var det första landet utanför Danmark som fick SwimCount ™ Spermatest. Fertilitetsspecialister i Nya Zeeland tror att det ger män en motivation att engagera sig i sin fertilitet. ”Jag tror att det potentiellt kommer att gå långt. Det kommer att skapa mycket diskussion bland män. Det hjälper dig att planera saker. Det behöver inte betyda att du försöker med en gång, men det kan hindra dig från att vänta tills du är 35 . ” (www.stuff.co.nz, oktober 2015)

Medicinsk chef för Auckland Fertility Clinic Repromed Dr. Guy Gudex, Nya Zeeland

 

”Min professionella åsikt är att SwimCount ™ [Spermakvalitetstest] är den närmaste produkten där ute till en labb-baserad spermaanalys. Faktum är att produkten testades och den visade sig vara över 94% pålitlig jämfört med en labb- baserad spermaanalys. ” (SwimCount ™ Review, YouTube, juli 2016)

Seniorembryolog Claire Moran, doktor, klinik för ombyggd fertilitet, Kikenny, Irland)

Sök